COOL NIGHT EXTRA
Fülledt esték, pikáns témák – szexi lányokkal és vadító pasikkal, tabunak számító, de fontos kérdésekkel! Nyisd ki a szemed, élvezd és érdeklődj, kérdezz!
Létrehozta: cooltv | 2008. augusztus 19. 10:19:50 | Publikus téma

529 hozzászólás
első oldal előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 következő oldal utolsó oldal
Tündi8409 (tag) | 2010. szeptember 06. 21:14:33 | #529

Tudom hogy nem ide kellene írnom de kifogytam az ötletekböl ezért fordulok hozzád.Belezúgtam valakibe csak bizonytalan vagyok hogy a családunk mit szól hozzá,ezért szeretném megkérdezni hogy hol találok olyan pszihiátert aki tanácsot adna nekem így neten keresztül? Köszönöm a választ előre is .Szia
WickyExtasy (tag) | 2010. augusztus 05. 02:36:37 | #528

A párommal amikor szeretkezünk először mindig olyan hamar elmegy, én meg csak úgy tudok elmenni ha a csiklóm is izgatja. Hüvelybe nem mentem el vele és ez őt nagyon zavarja, viszont azt mondtam neki hogy csak vele élveztem el eddig. De mindig ha erre kerül a szó szomorú lesz. Most velem van a baj vagy pedig vele? Hogy tudnánk ezt megoldani?

Előre is köszi a választ.
belti (tag) | 2010. július 28. 09:54:33 | #527

Egy olyan kérdésem lenne, hogy: 1 éve szedek fogamzásgátlót és azóta, miután elmúlik a menzesem 1 hétig nem tudunk szeretkezni a barátommal, mert túl szűk leszek. Utána és előtte is minden rendben van. Ez lehet a fogamzásgátló valami hatása, vagy mitől lehet?

Előre is köszi a választ.
girl88 (tag) | 2010. július 09. 16:12:49 | #526
A barátom 24éves és még szűz,nem volt barátnője soha. Én vagyok az első barátnője.7hónapja vagyunk együtt, próbáltunk szexuális kapcsolatot létesíteni, de eddig nem sikerült. Nem tud felizgulni, mindig görcsöl, ideges emiatt. Azt mondja, hogy ha maszturbál, akkor mindig fel tud izgulni. De ha velem van, sajnos soha nem sikerül neki. Ez mitől lehetséges? Ha azt mondom neki, hogy forduljon orvoshoz mindig megharagszik és nincs baj, minek menjen orvoshoz.Kérlek segíts! Köszönöm előre is!
Crusher (tag) | 2010. július 06. 03:34:16 | #525
Avatar Kedves Kata! Légyszíves segíts! 17és fél éves srác vagyok.
Az lenne a kérdésem hogy hogyha valaki beleélvez a saját szájába akkor elkaphatja az AIDS-et?? grr
Erre az E-mail címre szeretném kérni a választ ha megtudod oldani : szkucsera@freemail.hu Előre is köszönöm!
robi118 (tag) | 2010. július 05. 15:26:49 | #524
Avatar sya szépszemü léci vegyél fel msn robi118@freemail.hu ha nem veszel fel válaszoj
robertos28 (tag) | 2010. július 01. 00:42:13 | #523

Segítségét (véleményét) szertném kérni.
Én 29 a párom 26 éves, 6 éve vagyukn együtt. 1,5 éve anyagi és egyébb okok miatt a párom prosituáltként
dolgozik. A kapcsolatun azóta nagyon megromlott. Nemrég bevallotta nekem(nem magtól) hogy soksor munka közben orgazmusa van, állítása szerint akatata nélkül EZ LEHETSÉGES??? Én még nagyon szeretem őt, de nem todom hogy van-e értelme ennek a kapcsolatnak így. Már nem bízom benne úgy mint rég.
szépszemű (tag) | 2010. június 30. 20:35:19 | #522

Nagy problémám van, nem is tudom, hogy mondjam el neked.
Elmúltam már 30 éves, mégis szűz vagyok.
Most van egy barátom, az első igazi kapcsolatom, akit nagyon szeretek.
Szóval a problémám a következő.
Bár sokszor szeretkeztünk már, a puncim mégsem akar kinyílni.
Ha be akar hatolni, szúrást érzek, ez nagyon kellemetlen.
Ha ujjaz azt szeretem, akkor ki is tágulok kicsit.
Attól félek, ha bedugná szétszakadnék.
A barátom nagy méretekkel rendelkezik, 19 cm. Ez is megijeszt kicsit.
Az életem is rendezetlen. Anyámmal lakom, nincs munkahelyem.
Sokféle gyógyszert szedtem és szedek.
Kérlek segíts!
Mit tegyek? Szeretnék teljes szexuális életet élni!

Segítséged előre is köszönöm!

Üdvözlettel:
szépszemű
pretty_little_girl (tag) | 2010. június 29. 00:39:34 | #521
Avatar Szta Kata...irtam neked e-mailt...vallaszodat koszonom elore is kiss
Rody (tag) | 2010. június 03. 00:03:36 | #520

20 éves fijú vagyok, és van egy 16 éves barátnőm. Kezd unalmas lenni a sex. Szeretnénk valami újat kipróbálni. Én az anális szexre gondoltam, de a barátnőmnek nem jön be az ötlet. Hogy tudnám rábeszélni? Egy internetes oldalon azt irták, hogy gépzsirt kell használni sikosítónak. Ez igaz?
első oldal előző oldal 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 következő oldal utolsó oldal